AktueltFremhevetStyret

Årsmøtet 2016: Ressurspersoner hedret

GIRLPOWER: Carite Fønnebø, Sanna Øvervoll, Jeanette Hammer Andersen og Maria Goncalves var til stede på årsmøtet, og fikk blomster og vin av styreleder Arild Hausberg.

 

Noen personer fikk ekstra heder på årsmøtet 27. april. Neste gang du ser dem i ishallen, spander et smil, en klem eller skulderklapp. Uten slike folk stopper Tromsø Ishockeyklubb.

Jeanette og arild_edited-1
BLOMSTER OG VIN: Styreleder Arild Hausberg og Jeanette Hammer Andersen, en av ressurspersonene som ble hedret på årsmøtet.

– Dette er personer styret har plukket ut på suverent diktatorisk vis, sier styreleder Arild Hausberg.

– Vi ser etter folk i klubben som utmerker seg med sitt gode humør, sin hjelpsomhet, sin kompetanse. Vi velger rett og slett blant de flere hundre ressurspersonene som finnes i Tromsø Ishockeyklubb. Vi kan ikke takke alle på en gang, så dette blir en årlig happening på årsmøtene. Å finne nye kandidater blir neppe vanskelig, sier Hausberg.

Denne gang var det følgende knippe av våre ishockeyvenner som ble hedret. I tilfeldig rekkefølge:

 • Carl Selander: Calle er en trener som inspirerer, gir ros og er tilstede både på is og i garderoben sammen med barna. Han har selv tre barn og bidrar enormt med sin innsats. Alle blir sett og får en kommentar fra Calle.
 • Kato Hilbertsen: Kato stiller alltid opp og prepper is eller sliper skøyter til uansett hvem som spør, også i helgene. En enorm ressurs som vi setter utrolig pris på.
 • Rune Danielsen: Seiler nesten inn som Katos likemann. Han suser til ishallen enten det mangler nøkler, isprepp eller skøyteslip. Har alltid et vennlig smil på lur og en hyggelig kommentar til alle i hallen.
 • Sanna Øvervoll: Står på for damelaget og jentene slik som bare damer gjør. Hun har også sørget for at vi kommer videre med arbeidet med å utdanne egne dommere og arrangert dommerhelga. Veldig bra!
 • Trond Bakkevoll: Enda en stødig isprepper som er lett å be, smilende og blid. Stiller opp så ofte han kan både for herrer, damer og hvem det måtte være.
 • Chris Steele: Alle aktive på isen kjenner nok Chris, han har jo også denne sesongen gjort en stor innsats som trener og motivator. Han er vår proffe trener for aldersbestemte lag, som han delvis trener selv og delvis koordinerer treningene sammen med våre foreldreressurser. Chris er en behagelig person som gir av sin profesjonelle kompetanse, en fagperson å få respekt av. Trenerjobben for damelaget er hans dugnadsinnsats, og forvandlingen der fra forrige sesong til denne er jo nesten ikke til å tro. Chris er en stor ressurs for klubben.
 • Chris og Kristin: Fenton-familien vier mye av sin fritid til våre barn i klubben. Det er vi veldig takknemlige for. Stiller alltid opp på arrangementer, og fyller inn der det mangler folk. De engasjerer seg i barna på en tillitsfull måte som gir trygghet og tilhørighet. Ikke bare til dem, men også til Tromsø Hockey.
  Disse to har egenhendig drevet DNSH i en årrekke. Dette står det respekt av!
  I tillegg er Chris trener for U13 denne sesong, her er det inkludering som står i førersetet med glede og godt humør. Hans lederstil gjenspeiles positivt på treninger og kamp og resulterer i godt miljø blant barna. Flere ganger har vi sett at han tar initiativ på isløkker og lærer barn hockeyferdigheter. Klubben har uendelig mye og takke «The Fentons» for, de er fantastiske ambassadører for hockey, klubb og by!
 • Anna Subbotina og Jeanette Hammer Andersen: Har arrangert jentehockeydagen og passer på å få inkludert jentene i klubben. De bidrar også på DNSH med tålmodighet og stabilitet slik at de minste har gjensyn med kjente fjes hver gang de kommer på DNSH.
 • Maria Goncalves: Maria har bidratt stort for klubben gjennom mange år med kasserer/regnskapsoppgaver, og de siste år som vår revisor. Med et til tider uoversiktlig regnskap å revidere, har det medgått mye fritid til denne oppgaven, som hun utfører med stor flid. Maria setter store krav til at alt skal være riktig både med tall og periodisering av kostnader/inntekter. Regnskapet for 2015 er det siste som revisor i klubben for Maria, og kanskje det regnskapet som har flyttet mest tall og poster de siste ukene. Men vi kom i mål i år også. Stor takk til Maria for god innsats i mange år.
 • Carite Fønnebø: Uten Carite stopper klubben! Hun er den med 24/7 aksjonstid (eller 25/8 som de sier i Lyngen når det er riktig travelt). Carite prøver å delegere, men ender ofte med å ta tak selv. Skal det bli gjort, må det gjøres nå! Hun vet alt om klubbens logistikk og infrastruktur, kjenner alle, er positivt løsningsorientert, vår beste forhandler med kommunen om praktiske forhold, tenker service og servering der vi andre først blir impulsiv etterpå.

Alle ble hedret med en blomsterbukett og en vinflaske. Tusen, tusen takk for innsatsen alle sammen!