Engasjert – Raus – Ekte

Dette er Norges Ishockeyforbunds kjerneverdier. Hva bør Tromsø Ishockeyklubbs være?

På forbundstinget i juni ble strategien for de fire neste årene vedtatt.  Dokumentet som nå er lagt ut på NIHFs hjemmesider er et «felleseie» for alle som er involvert i norsk ishockey.

Forbundets visjon «Ishockeyglede for hele Norge» favner så vel geografisk som ulike personlige forutsetninger og er uavhengig av om man er ansatt, jobber i tillitsmannsapparatet, er spiller, dommer, trener eller foreldre.

Som visjonen peker også de valgte verdier: «Engasjert – Raus – Ekte» på retning og hvordan vi ønsker at «ishockeyfolket» skal fremstå og opptre internt og eksternt.  Norges Ishockeyforbund

– Vi har satt oss ambisiøse mål innenfor sport, anlegg, rekruttering og økonomi.  For å innfri disse må alle nivåer i norsk ishockey bidra, slik at vi oppnår det omdømmet og markedsverdi som sporten vår fortjener, skriver forbundet i en pressemelding.

Ifølge Norges ishockeyforbund kan hver enkelte klubb og krets velge verdier som de synes passer dem bedre, selv om det er å foretrekke en forankring av felles verdier.

– Retningen for Norsk Ishockey og ambisjonenom styrket omdømme må vi likevel være sammen om, skriver forbundet.

Har du forslag til hva Tromsø Ishockeyklubbs tre kjerneverdier bør være? Send ditt forslag til styret@tromsohockey.com