Godt nyttår!!

Og takk for et allsidig og utviklende år i 2017.

Klubben har tatt nye steg, vi har mer breddeutvikling enn noen gang, og på seniornivå er det ny optimisme med spennende ting på gang.
Utviklingen er ikke kommet av seg selv. Dette er resultat av målrettet arbeid. Når våre beste ungdommer blir tatt ut på landslagssamlinger, betyr det at de har et godt grunnlag fra klubben, spillere får utvikle sitt talent hos oss. Vi har tydeligvis kvalitet på trening – og gode, lærende utfordringer i kamper.
 
Økonomi er en begrensende faktor, når den ikke strekker til, er det enda mer dugnad som må til. Det merker alle dere som står bak spillerne – dere som driver denne klubben. Dere gjør en formidabel innsats både på ved kamparrangement og som lagledere, trenere og ansvarsfulle voksne som følger med i busser og flyturer på turneringer. Dette merker vi som prøver å styre klubben, det gir store vitamintilskudd for å ta på oss verv og bidra til utvikling.
Struktur er nøkkelen til suksess. Struktur, samarbeid og høflig- /respektpreget kommunikasjon. Og «Musketer-regelen» eller «go’fot teorien» der alle jobber for alle.
Rekruttutvalg, et nytt prosjekt for flere små barn på isen, dommerutvalg og sportsplan, m.m., er alle eksempler på styrt og villet utvikling. Men vi må utvikle oss enda mer, bli enda mer proff på trening og godt skolerte trenere – altså følge sportsplanen vår og utvikle også den. Det betyr for eksempel at i år må vi etablere nye ungdomslag, i hvert fall et U18 lag. Ellers mister vi enda flere av våre talentfulle unge sørover /østover. Med flere ungdomstrinn vil vi også sikre bedre rekruttering til seniornivå.
 
På en lørdagskamp før jul hadde noen invitert ordfører Røymo til kamp. Hun ble storbegeistret og engasjert – i så stor grad at hun måtte se alle tre perioder enda hun hadde annen avtale som kun tålte tidsmessig to perioder i ishallen. Det viser at vi har noe å vise frem i klubben, vi må få flere på kamp så får vi også økt engasjement. Det er stort for regionen at nå er det tidvis høy aktivitet i ishockey også i Harstad og på Finnsnes (jeg følger de på Fb). Håper de får realisert egen ishall asap….
Jeg gleder meg til nye ishall-opplevelser i 2018, og på vegne av styret takker jeg alle i klubben for fantastisk innsats for lagene og klubben i året som gikk.
 
Mvh
Arild Hausberg
styreleder TIHK