AktueltFremhevet

Her er klubbens nye hovedtrener!

Steele1
VELKOMMEN! Styreleder Arild Hausberg er svært tilfreds etter at Chris Steele takket ja til jobben.

Da er det klart: Chris Steele (41) blir ny hovedtrener i Tromsø Ishockeyklubb!

Kontrakten ble undertegnet sammen med styreleder Arild Hausberg mandag, og allerede førstkommende onsdag er Steele på plass i ishallen i sin nye rolle.

– Jeg er svært glad for at vi nå har fått ny hovedtrener på plass. Vi har hatt samtaler med Chris siden i vår og fram til kontrakten ble signert i dag, og han har vært styrets førstevalg hele veien, sier Hausberg.

Han trekker frem Steeles hockeykompetanse og -erfaring, blant annet fra sitt hjemland USA, og lange og iherdige innsats for Tromsø Ishockeyklubb siden oppstarten.

– Chris har gode referanser fra tidligere arbeid i klubben. Han er en av ildsjelene som har lagt ned en formidabel innsats i klubbens 14-15 år lange historie. I tillegg har han gjort en bunnsolid  jobb som trener for damelaget, som har hatt en fremragende utvikling, sier styrelederen.

Steele er utdannet hockeytrener på nivå fire, det nest høyeste i USA Hockey. Han kommer fra Boston, og flyttet til Tromsø på grunn av kjærlighet for 15 år siden. I dag er han godt etablert i Ishavsbyen med kone (Annfrid) og  tre barn.

– Det er dette jeg har lyst til å jobbe med: Trene, være sammen med og utvikle ishockeyspillere i Tromsø Hockey, sier Steel.

Kontrakten som hovedtrener gjelder utelukkende klubbens aldersbestemte lag, men Steele vil fortsatt være trener for damelaget, som spiller i allnorsk serie, på frivillig basis kommende sesong.

– Jobben som hovedtrener er utelukkende knyttet til de aldersbestemte lagene. Steele vil i et nært samarbeid med sportslig utvalg og de andre foreldretrenerne fordele sin tid og innsats på de forskjellige lagene, sier Hausberg.

Velkommen som hovedtrener, Chris!

For pressehenvendelser:

Styreleder Arild Hausberg, mobil: 99 24 51 65

Hovedtrener Chris Steele, mobil 93 26 95 13