Aktuelt

Hockeyskolens far på Tromsø-besøk

Tirsdag 8. desember kommer Ernst Falch på besøk til Tromsø Ishockeyklubb. Her vil hockeyskolens far avsløre nøkkelen til suksessen i Stavanger.

I 2007 ble Falch kåret til Årets ildsjel under Idrettsgallaen i Vikingskipet på Hamar for sin mangeårige innsats for barna og hockeysporten i Stavanger.

Han var bare 15 år da han startet som instruktør for hockeyskolen. I dag er han 54, men han har ingen planer om å gi seg.

Denne uken er vi så privilegerte at Ernst tar turen nordover for å dele sine erfaringer med oss. Å rekruttere flere barn til hockeysporten og klubben er vår viktigste oppgave. Nå får vi konkrete råd og tips om hvordan det kan gjøres.

– Ernst er selve gudfaren til Den norske skøyte- og hockeyskole, og sitter med masse erfaring fra hele landet. Sannsynligvis er han den viktigste personen Tromsø ishockeyklubb kan invitere nordover, sier Chris Fenton, som sammen med kona Kristin utgjør vår egen utrettelige hockeyskole-duo.

I foredraget vil Falch blant annet redegjøre  for hvordan hockeyskolen er organisert og drevet i Stavanger, og hvordan Tromsø Ishockeyklubb kan lokke flere barn til klubben – og skøyte- og ishockeysporten.

– Det er den enorme breddesatsingen i Stavanger som la grunnlaget for Stavanger Oilers sportslige suksess, og som har gjort at klubben har de høyeste tilskuertallene i Get-ligaen, sier Fenton.

Klubbstyret håper samtlige trenere og instruktører, og øvrige i klubborganisasjonen, har mulighet til å møte, selv om invitasjonen kommer på relativ kort varsel. Møtet er  også åpent for foreldre og andre interesserte, gjerne fra andre idrettslag og foreninger.

– Ernst er en fabelaktig foredragsholder som klarer å engasjere de fleste, lover Chris.

Sted: Tromsø ishall

Tid: Tirsdag 8. desember klokken 16.00-17.30.

Etter møtet vil Ernst Falch være med på isen under DNSH-treningen.

Vel møtt alle sammen!