AktueltStyret

Nyttårshilsen fra styret: Tusen takk!

Tromsø Hockey LogoStyret i Tromsø Ishockeyklubb vil med dette rette en stor takk til alle medlemmer av klubben, foreldre, tillitsvalgte og andre ressurspersoner, og ikke minst: Til alle aktive på isen.

Takk for den aktivitet dere utøver. Uten dere mange aktive mennesker som omgir denne klubben, kan vi bare glemmer å drive med det brede tilbudet vi har. Dere driver denne klubben. Med preparering av is og skøyter, med lagerhold, ordner med istid, kjøring til og fra trening, baker mat til salg på store arrangement, knyter skøyter på barneføtter. Dugnaden for å skaffe økonomi til reiser og turneringer er med på å flytte fjell gjennom travle sesonger.

Det gleder å se at vi begynner å bli uniformert også. Det skaper samhold og klubbfølelse. Vi har mange aktive lag som er svært viktige byggesteiner for å bli en enda større og mer veldreven klubb.

Men det er alt vi får til i fellesskap, som driver klubben fremover. Når damelaget har stor suksess på seriekamper rundt i landet, og våre talenter tas ut på lag for å representere Norge, da er det TIHK – Tromsø Ishockeyklubb, vi medlemmer er assosiert med. Og som skaper stolthet i byen for øvrig.

Jeg hadde den store fornøyelse av å overvære kamp på isen mellom blått og hvitt lag nylig. De hvite var unge, raske og tekniske spillere som klubbens fremtid hviler på. De blå var mer modne i alder, tempo og teknikkutfoldelse. Noen på blålaget burde absolutt blitt oppdaget langt tidligere, og buketten var vel stort sett slik at norsk ishockey kunne vært enda bedre om talenter var blitt oppdaget før. Men da hadde vi ikke ishall, så enkelt er det.

Nok om det. Kampen var uansett preget av at dette var artig, noen hadde riktig nok alvoret og vinnerinstinktet med seg i hvert skøyteskjær, men samtidig og fremfor alt var det gøy på isen. For store og små. Med slik sosial utfoldelse og glede, lover det godt for klubbens samhold fremover.

Styret ønsker alle et godt nytt hockeyår!

Mvh Arild Hausberg, styreleder