Takk for innsatsen!

I tradisjonens tro deler styret ut hederspriser til noen som gjøre en uunnværlig innsats for klubben vår. På årsmøte 20. mars ble disse personene hedret:

  • Anders Blomkvist: har vært en støttespiller for mange i årene som har gått. Han er også den eldste spiller i Tromsø’s seriespill! Han har bidratt med faglig kunnskap (som det var lite av), sittet i styret, kokkelert til flere lag, sponset både med penger og mat. Det er sjeldent nei i hans munn, og han er utrolig engasjert. Nå også i ungdommen. Vi takker!
  • Bjørn Olav Barndsdal: har i samarbeid med rekrutteringsutvalget organisert og sørget for kontinuitet og stabilitet på Get Skøyte og Hockeyskole. Han har holdt i prosjektet hele året. Har i tillegg arrangert jentehockeydagen i samarbeid med damelaget. Tusen takk!
  • Rune Kastnes: Rune Kastnes har lagt ned enormt mange timer på «The Zamboni». Han og Kato får krangle om hvem som har flest, men de troner nok høyst av alle. Fra morgentrening (07-08 på morran!) 3 ganger i uken i noen år der og rett tilbake på ettermiddagen for nye runder er det en innsats som vi andre har enorm respekt for. Han har også slipt skøyter nå i snart 8 år for U16 og flere andre i klubben. Tusen takk for det du gjør for «kidsa» våre!
  • Merethe Paasche og Kent Paasche: har gjort en utrolig dugandsinnsats for U15 denne sesongen. De har laget alle middager for både hjemme og bortelag. Maten er alltid hjemmelaget (lages i Ramfjord og fraktes varm opp til ishallen ved hver hjemmekamp!), i tillegg henter de spillere til og fra flyplass og hotell, og er alltid de siste som går hjem fra dugnadshelgene og sikrer at lokalene alltid er i orden. De er gode representanter for dugnadsånden i klubben som gjøres av mange.
  • John Johnsen: John sier aldri nei og har gjennom mange år vært primusmotor i klubben. Han er handyman nummer 1 og har bygget lagerrom og lagringsplass, og bidrar til at det går an å holde orden. John har vært sponsoransvarlig i mange år og gjort en viktig jobb for sikre nødvendige inntekter til klubben. I tillegg trekker han i tråder der han kan, og bidra når folk spør, enten det er på Hockeyskolen, A-laget, U16 eller andre steder i klubben hvor det trengs.  Tusen takk John for alt du gjør og har gjort for klubben!!
  • Hugo Jakobsen: Hugo har bidratt i styret og som leder av Sportsutvalget i to år. Han har vært med på å lede prosessen med å ferdigstille Sportsplan for klubben. Takk for jobben!
  • Sigrun Eriksen: har vært styremedlem i tre år og har vært med å starte opp Rekrutteringsutvalget. Sigrun er en positiv ressurs i klubben og vil fortsette arbeidet med å styrke rekrutteringen.
  • Kari Lydersen: har vært styremedlem, nestleder og sekretær i klubben i tre år. Hun har arbeidet fram organisasjonsplanen, bidratt med å søke midler og vært med på å gjennomføre klubbaktiviteter.

For de som ikke var tilstede på årsmøte kan gaver hentes hos Carite (og gjør det før påske:-))