AktueltFremhevet

Vil du være med å skape et hockey-eventyr?

Tromsø Ishockeyklubb har en stor og våt drøm: Å arrangere en ishockeyturnering hvor lag fra hele nordkalotten deltar.

«Tromsø Barents Cup 2016» eller «Arctic Cup 2016»? Det kan du være med å bestemme.

Tromsø Ishockeyklubb har en god idé. Men, vi mangler arkitekten(e) som kan utarbeide en like god prosjektbeskrivelse for å søke midler til planlegging og gjennomføring av historiens første turnering i Tromsø Ishall i juni 2016.

Klubben leter etter noen som i dugnadens ånd kan lage/beskrive dette konseptet så godt, at vi har kontroll på hvilke kostnader som følger med og dermed kan lage de tilhørende økonomisøknader til kommunen, fylket, Barentssekreteriatet, departementer, næringslivet osv.

Konseptet er spennende og i nordområdesamarbeidets ånd:

I vakuumet etter at skolene tar sommerferie og de fleste ishallene er stengt: En ishockeycup ala Norway Cup i fotball. Ta ansvar for at vi i Tromsø har fått ishall, være en drivkraft i landsdelen, sette fokus på landsdelen, være en klubb som tar initiativ og får med seg resten av landsdelen – og Nord-Sverige, Nord-Finland, Murmansk og Arkangelsk. En stor myldrecup og treningscamp for barn i alle aldre fra hele nordkalotten. Varighet én uke.

Høres dette interessant og pirrende ut? Ta kontakt med styreleder Arild Hausberg arild.hausberg@tromskraft.no eller styret i klubben styret@tromsohockey.com.