Skøyte- og hockeyskole

 

Tromsø Ishockeyklubbs skøyte- og hockeyskole er et tilbud til alle barn mellom 4 og 10 år +/- som ønsker å lære seg å gå på skøyter og å spille ishockey. 

Skøyte- og Hockeyskolen er første steg for å bli en hockeyspiller. Her starter vi med å krype på isen, reise oss opp, gå på skøyter, bruk av puck og kølle og til slutt spille ishockey. På hockeyskolen er det leken og det sosiale som står i sentrum. Hovedfokus for trenerne er at ungene har det gøy og opplever mestring. Som foreldre må man være klar over at ishockey er en veldig utfordrende idrett som krever balanse, koordinasjon, styrke og motorikk  og derfor er det viktig med tålmodighet og oppmuntring.

De 3 første timene er gratis og uten forpliktelser

Alle barn som vil være med på hockeyskolen MÅ registreres i SPOND. Bruk app eller nettsiden (ved hjelp av linken under) til SPOND for å registrere barnet med navn og fødselsdato, samt minst en foresatt. All informasjon blir delt her og det kommer obligatorisk påmelding før hver trening. Ingen får gå på is før de er registrert i Spond. 

Alle deltakere, nye og gamle, benytter seg av påmeldingsskjema

Trykk her for å melde deg inn i Tromsø Ishockeyklubb via spond

Vi legger vekt på lek, trivsel og mestring og barna deles opp i grupper etter ferdigheter, ikke alder. Skolen vår er basert på Skøyte og Ishockeyskole i regi av Norges Ishockeyforbund.

Treningstider 2022/2023, oppstart 6. September.

  • Tirsdager: kl 17:30-18:15
  • Onsdager: kl 18:00-18:45

Vi tar inn nye barn og nybegynnere hele sesongen.

  • Skolen koster 800kr pr semester (faktura kommer 1. september og 1. februar) I tillegg 300kr for medlemskap en gang i året (faktureres i januar). Søskenrabatt: søsken nr to eller flere på SH betaler 400kr.
  • Alle på hockeyskolen må registrere seg i Spond, link til Spond i linken over(dette for at lisens og forsikring skal gjelde for barna på hockeyskolen). 
  • Vi har hjelmer og skøyter til utlån (str 26-36)
  • For alle barn mellom 4-10 +/- år

Foreldre er hjertelig velkommen til å være på isen sammen med barna. Dere må da ha skøyter på og vi anbefaler på det sterkeste at dere også bruker hjelm. Tromsø Ishockeyklubb har noen skøyter for voksne, men vi anbefaler å ta med egne.

Kontaktinfo:

Epost: rekrutt@tromsohockey.com
Trener: Nathan G. Morry

Organisator og Materialforvalter: Ole Bergeton Jensberg- mobil: 920 21 078 mail: rekrutt@tromsohockey.com
Spørsmål rundt medlemskap, fakturering og utmelding: Send e-post til adm@tromsohockey.com

Les også: Innhold og organisering på isen

Vi legger vekt på lek, trivsel og mestring og barna deles opp i grupper etter ferdigheter, ikke alder. Skolen vår er basert på Skøyte og Ishockeyskole i regi av Norges Ishockeyforbund.

Grupper basert på ferdigheter inkluderer:

Gruppe 1: Skøyteskole, nybegynnere: Ingen spesielle start ferdigheter.

Gruppe 2: Skøyteskole, viderekomne: Klarer å stå og gå på skøyter. Har grei fremdrift og kan manøvrere/svinge på en ”grov” måte. Har brukbar balanse frem/bak og sideveis, manøvrerer/svinger greit. God fremdrift, svinger og manøvrere mer finstemt og mer automatisk.

Gruppe 3: Hockeyskole, nybegynnere: Bra fremdrift, grei balanse, manøvrerer og stopper (plog). Klarer å føre ring med kølle/stav gjennom hinderbane.

Gruppe 4: Hockeyskole, viderekomne: Greit framover, bakover, korte svinger, stopper, fører puck med kølle. Snart klar for overgang til lag!

Vi anbefaler alle nye medlemmer å legge seg til i gruppen Skøyte og Hockeyskole Tromsø Ishockeyklubb på Facebook om man har barn på Hockeyskolen. Her vil relevant info bli oppdatert.

Utmelding:  Skriftlig utmelding/oppsigelse være sendt til adm@tromsohockey.com før 1. september i høstsesongen og før 1. februar i vårsesongen.