Skøyte- og hockeyskole

 

Tromsø Ishockeyklubbs skøyte- og hockeyskole er et tilbud til alle barn mellom 4 og 10 år +/- som ønsker å lære seg å gå på skøyter og å spille ishockey. 

Alle deltakere, nye og gamle, benytter seg av påmeldingsskjema

Påmelding til Skøyte- og hockeyskolen

Innmelding må også gjøres i Tromsø Ishockeyklubb via Medlem i Min idrett

Vi legger vekt på lek, trivsel og mestring og barna deles opp i grupper etter ferdigheter, ikke alder. Skolen vår er basert på Skøyte og Ishockeyskole i regi av Norges Ishockeyforbund.

Treningstider 2021/2022, oppstart 7. September.

  • Tirsdager: kl 18:00 -18:45
  • Torsdager: kl 18:00-18:45

Vi tar inn nye barn og nybegynnere hele sesongen.

  • Skolen koster 800kr pr semester (faktura kommer 1. september og 1. februar) I tillegg 300kr for medlemskap en gang i året (faktureres i januar). Søskenrabatt: søsken nr to eller flere på SH betaler 400kr.
  • Alle på hockeyskolen må ha en profil i Min Idrett, link til Min Idrett finnes i påmeldingsskjema, og må betale medlemsavgift (dette for at lisens og forsikring skal gjelde for barna på hockeyskolen). 
  • Vi har hjelmer og skøyter til utlån (str 26-36)
  • For alle barn mellom 4-10 +/- år

Foreldre er hjertelig velkommen til å være på isen sammen med barna. Dere må da ha skøyter på og vi anbefaler på det sterkeste at dere også bruker hjelm. Tromsø Ishockeyklubb har noen skøyter for voksne, men vi anbefaler å ta med egne.

Kontaktinfo:

Epost: rekrutt@tromsohockey.com
Trener: Chris Fenton,  tlf: 48196479

Organisator og Materialforvalter: Ole Bergeton Jensberg- mobil: 920 21 078
Spørsmål rundt medlemskap, fakturering og utmelding: Send e-post til adm@tromsohockey.com

Les også: Innhold og organisering på isen

Grupper basert på ferdigheter inkluderer:

Gruppe 1: Skøyteskole, nybegynnere: Ingen spesielle start ferdigheter.

Gruppe 2: Skøyteskole, viderekomne: Klarer å stå og gå på skøyter. Har grei fremdrift og kan manøvrere/svinge på en ”grov” måte. Har brukbar balanse frem/bak og sideveis, manøvrerer/svinger greit. God fremdrift, svinger og manøvrere mer finstemt og mer automatisk.

Gruppe 3: Hockeyskole, nybegynnere: Bra fremdrift, grei balanse, manøvrerer og stopper (plog). Klarer å føre ring med kølle/stav gjennom hinderbane.

Gruppe 4: Hockeyskole, viderekomne: Greit framover, bakover, korte svinger, stopper, fører puck med kølle. Snart klar for overgang til lag!

Barna vil få de grunnleggende ferdighetene som danner grunnlaget for å starte med ishockey og annen skøytesport (hurtigløp og kunstløp). Barna som vil spille ishockey flyttes opp på de aldersbestemte lag når de etter trenernes oppfatning er klare, når de selv vil og når foreldrene synes det er greit.

Vi anbefaler alle nye medlemmer å legge seg til i gruppen Skøyte og Hockeyskole Tromsø Ishockeyklubb på Facebook om man har barn på Hockeyskolen. Her vil relevant info bli oppdatert.

Utmelding:  Skriftlig utmelding/oppsigelse være sendt til adm@tromsohockey.com før 1. september i høstsesongen og før 1. februar i vårsesongen. Medlemmer er selv ansvarlig for å melde seg ut i min idrett om de ønsker å avslutte medlemskap.