Om klubben

Spill på Templarheimen
Spill på Templarheimen

Tromsø Ishockeyklubb ble stiftet i 2004. Helt frem til Tromsøs første ishall åpnet våren 2010, trente vi på utebane på Templarheimen. Klubben er nå i vekst.

Tromsø Ishockeyklubb ønsker å være en breddeklubb for alle, uansett ferdighetsnivå, og et naturlig valg for barn og ungdom i Tromsø og omegn. Alle vi som jobber for klubben synes ishockey er verdens beste idrett og jobber for å opprettholde et godt tilbud til alle aldersgrupper og for å fremme interessen for ishockey i Nord-Norge.

Tromsø Ishockeyklubb tilbyr treninger for alle aldersgrupper, fra skøyte- og hockeyskole til a-lag, og vi har et aktivt og voksende jentehockeymiljø. For å kunne spille kamper reiser vi mye til Sverige for å spille treningskamper eller for å være med i turneringer eller serier.

Klubben har treninger i Tromsø ishall. Den ble tatt i bruk våren 2010, med offisiell åpning i oktober 2010, og var den første ishallen i Nord-Norge og den 40. i Norge. Hallen eies og driftes av Tromsø kommune og ligger ved Fløyahallen.

Aktivitetsguide på flere språk