Skøyte 123

 

hockeybarn

Skøyte 123 er et tilbud til de eldste barna i Tromsøs barnehager. Gjennom lek og moro på isen lærer vi dem å stå på skøyter, kort og greit.

Dette er et gratis tilbud hvor Tromsø Ishockeyklubb stiller med instruktør og Tromsø kommune med istid. Man trenger ikke å ha stått på skøyter tidligere for å være med. Barn lærer fort, det tar ofte bare fem til ti minutter før barna klarer å holde seg oppreist og føler mestring.

Vi tar sikte på å tilby hver barnehage flere is-økter, slik at barna opplever mestringsglede og utvikling. Hvor mange det blir, avhenger litt av pågangen. Det har tidligere vært ganske stor interesse for tilbudet, så man må påregne litt ventetid. Tilbudet vil gjelde helt til ishallen stenger i april/mai 2017.

Tromsø Ishockeyklubb tilbyr også skøytekurs tilrettelagt for skolebarn fra 12 år og nedover. Les mer om Hockey GO her! 

Barn som ikke har eget utstyr kan låne skøyter og hjelm hos oss i hallen. Ansatte/foreldre må påregne å bistå barna med å få på seg utstyret, under veiledning av vår instruktør.

Dette er utstyret som trengs:

barnutstyrny

Sted: Tromsø Ishall, Dramsvegen 202

Tid:

Mandager kl. 12.00-14.00
Torsdager kl. 12.00-14.00

Transport: Barnehagen må selv ordne transport. Det ligger et busstopp like ved Tromsø Ishall (Rødhettestien, rute 24).

Er dette noe din barnehage er interessert i? Ta kontakt med oss, så kan vi gi mer informasjon og sette din barnehage på listen.

Ta kontakt med: Chris Steele – mobil: 93 26 95 13 – epost: chris.steele@tromsohockey.com

Tromsø Hockey Logo